El Festival Internacional de Cinema en Català (FIC-CAT) i la revista digital AulaMèdia. Educació Mediàtica  organitzen el FÒRUM CINEMA I EDUCACIÓ, una proposta formativa adreçada al professorat d’Educació Primària i Secundària i a estudiants universitaris.

L’objectiu del FÒRUM és reflexionar i debatre sobre com implementar l’alfabetització audiovisual a les aules i, alhora, aportar i compartir materials i experiències audiovisuals d’arreu del territori que potenciïn el pensament crític.

El FÒRUM CINEMA I EDUCACIÓ se celebrarà en el marc del FIC-CAT, el dissabte 4 de juny de 2022, al Casal Municipal “Les Monges” de Roda de Berà (Tarragonès). Per participar és imprescindible fer la inscripció. INSCRIPCIÓ GRATUÏTA.

A totes les persones assistents al FÒRUM se’ls lliurarà gratuïtament el DVD EL FALS DOCUMENTAL, una producció audiovisual d’AulaMèdia.

La inscripció al FÒRUM inclou l’entrada a la inauguració de la 14a edició del Festival Internacional de Cinema en Català (FIC-CAT).

Aquesta activitat de formació permanent del professorat té el reconeixement del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya.

Us hi esperem!

 


INFORMACIÓ GENERAL

Lloc:
Casal Municipal “Les Monges” Carrer Major, 2. Roda de Berà (Tarragonès)

Data:
Dissabte 4 de juny de 2022

Horari:
De 9.00 a 14.00 h i de 16.00 a 21.00

Inscripció:
La inscripció és GRATUÏTA. Cal formalitzar-la AQUÍ

Certificat:
Aquesta activitat de formació permanent del professorat té el reconeixement del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya.

Durada total:
10 hores

 


“El cinema ens ha ensenyat a mirar.” Joan Brossa (1987)