El Festival Internacional de Cinema en Català (FIC-CAT) i la revista digital AulaMèdia. Educació Mediàtica  organitzen, per segon any consecutiu, el FÒRUM CINEMA i EDUCACIÓ, una proposta formativa adreçada al professorat d’Educació Primària i Secundària i a estudiants universitaris.

L’objectiu del II FÒRUM és reflexionar i debatre sobre com implementar l’alfabetització audiovisual a les aules i, alhora, aportar i compartir materials i experiències audiovisuals d’arreu del territori que potenciïn el pensament crític.

El II FÒRUM CINEMA I EDUCACIÓ tindrà lloc el dissabte 10 de juny de 2023 a Roda de Berà (Tarragonès) en el marc de la 15a edició del Festival FIC-CAT. Per participar-hi és imprescindible fer la inscripció. INSCRIPCIÓ TANCADA.

La inscripció al II FÒRUM inclou l’entrada a la projecció de la pel·lícula i a la inauguració del Festival Internacional de Cinema en Català (FIC-CAT). A més, tindrem tallers, taules rodones, materials didàctics, experiències de producció audiovisual escolar… per a més detalls consulteu el PROGRAMA.

Aquesta activitat de formació permanent del professorat té el reconeixement del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya.

Us hi esperem!

 


INFORMACIÓ GENERAL

Lloc:
Casal Municipal “Les Monges” Carrer Major, 2. Roda de Berà (Tarragonès)

Data:
Dissabte 10 de juny de 2023

Horari:
De 9.00 a 14.00 h i de 16.00 a 21.00

Inscripció:
La inscripció és GRATUÏTA. INSCRIPCIÓ TANCADA

Certificat:
Aquesta activitat de formació permanent del professorat té el reconeixement del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya.

Durada total:
10 hores


“El cinema ens ha ensenyat a mirar.” Joan Brossa (1987)


“Cinema” Poema visual de Joan Brossa (1988)