El Museu del Cinema i la revista digital AulaMèdia. Educació Mediàtica organitzen a Girona –el dissabte 5 de març de 2022– la jornada PANORÀMICA22 dedicada al cinema a l’aula. Aquesta Jornada vol ser un espai d’encontre de tot el professorat interessat en l’àmbit audiovisual, especialment el cinema. El programa inclou experiències, espais de debat, presentacions de materials didàctics, projeccions, etc.

PANORÀMICA22 te un doble objectiu, per una banda vol mostrar experiències de producció audiovisual que s’estan realitzant en escoles i instituts de Catalunya i, per l’altra, reflexionar –des d’una perspectiva pedagògica– com és de necessari que els infants i el jovent coneguin el llenguatge audiovisual tant present avui dia.

També donarem a conèixer materials que pugui ajudar a mestres de Primària i al professorat de Secundària a dur aquest llenguatge a l’aula, en aquesta ocasió presentarem, entre altres, el material audiovisual Dóna’m la teva mirada. En aquest sentit a totes les persones assistents a la jornada PANORÀMICA22 se’ls lliurarà una clau per accedir aquest material en línia.

La inscripció és gratuïta però cal formalitzar-la en aquest FORMULARI.

Us hi esperem!

 


 

INFORMACIÓ GENERAL

Lloc:
Centre Cultural La Mercè
   (Pujada de la Mercè, 12. Girona)

Cinema Truffaut
   (Carrer Nou del Teatre, 16. Girona)

Data:
Dissabte 5 de març de 2022

Horari:
De 9.30 h a 21.00

Inscripció:
La inscripció és GRATUÏTA.
Cal formalitzar-la AQUÍ

Certificat:
Aquesta activitat de formació permanent del professorat te el reconeixement del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya.

Durada total:
10 hores

 


“El cinema ens ha ensenyat a mirar.” Anafil, 1987. Joan Brossa