TROBADA 2021

El Festival CLAM i AulaMèdia organitzen la primera TROBADA D’EDUCACIÓ I CINEMA el dissabte 8 de maig a l’Espai Plana de l’Om de Manresa.

Aquesta TROBADA te un doble objectiu, per una banda vol mostrar algunes experiències de producció audiovisual que s’estan realitzant en escoles i instituts de Catalunya i, per l’altra, reflexionar -des d’una perspectiva pedagògica- com és de necessari que els infants i el jovent coneguin el llenguatge audiovisual que utilitzen les grans i les petites pantalles. També donarem a conèixer materials que pugui ajudar a mestres de Primària i professorat de Secundària a dur aquest llenguatge a l’aula, en aquesta ocasió presentarem el DVD Dóna’m la teva mirada un material audiovisual produït per AulaMèdia. A totes les persones assistents a la TROBADA D’EDUCACIÓ I CINEMA se’ls lliurarà gratuïtament aquest DVD.

La inscripció és gratuïta però cal formalitzar-la en aquest FORMULARI.

Us hi esperem!


“El cinema ens ha ensenyat a mirar.” Anafil, 1987. Joan Brossa

Més de mig centenar de docents a Manresa

Espai Plana de l’Om. Manresa.

El Festival CLAM i la revista digital AulaMèdia han reunit més de mig centenar de docents de la Catalunya Central a Manresa, per parlar de CINEMA I EDUCACIÓ. El cine, una gran eina formativa.

[Joan Barbé]