PANORÀMICA24 · Educar en cinema

La revista digital AulaMèdia organitza a Barcelona —el divendres 22 i el dissabte 23 de novembre de 2024— les Jornades PANORÀMICA24. Educar en cinema.

Aquestes Jornades volen ser una “panoràmica” del que s’està fent, sobre Educació Audiovisual i Mediàtica, a les aules de Primària i Secundària a Catalunya. També volen ser un espai d’encontre de tot el professorat interessat en l’educació del cinema. El programa inclou experiències de producció audiovisual escolar, espais de debat, presentacions de materials, projeccions, etc.

PANORÀMICA24 té un doble objectiu, per una banda, vol mostrar experiències de producció audiovisual que s’estan realitzant en escoles i instituts de Catalunya i, per l’altra, debatre i reflexionar —des d’una perspectiva pedagògica— com és de necessari que els infants i el jovent coneguin el llenguatge audiovisual.

També donarem a conèixer materials que pugui ajudar el professorat a dur aquest llenguatge a l’aula. En aquesta ocasió presentarem el reportatge ACCIÓ!, que mostra el treball de totes les persones que participen en una producció audiovisual professional, no només la del director o la directora.

La inscripció és gratuïta, però cal formalitzar-la en aquest FORMULARI.

Us hi esperem!